16992103_1005612299571983_1374666170190117190_o.jpg

Wij zijn een
Platform

De Vox Pop Foundation bouwt digitale platforms voor maatschappelijke betrokkenheid gebaseerd op anonieme citizen-to-citizen discussies tussen andersdenkenden. Deze platforms kunnen worden gebruikt tijdens verkiezingsperiodes of voor maatschappelijk onderwijs op middelbare scholen (Vox Pop Academy). Door het concept ‘online politiek speeddaten’ te introduceren, probeert de organisatie de beruchte filterbubbel te doorbreken en het publieke debat dichterbij het volk te brengen.

Red.png
waaromkiesjij-3devices.png
 

De Vox Pop Foundation ontwikkelt momenteel een pan-Europese app om te gebruikten tijdens de Europese verkiezingen. Deze app, Talking Europe, wordt beschikbaar als losstaand platform onder het #provethemwrong-collectief (voor web, iOS en Android), maar ook via nationale app(s).

 
VPA Landingpage.png
VPA Gebruikersstroom.png
tobu+pool+final+compressed-2.png

Wij zijn
Content Creators

Are We Europe en ODB Brand Communication Agency hebben een netwerk van meer dan 350 storytellers en content creators uit heel Europa, met een sterke basis in Nederland. Wij maken mooie content, variërend van magazines, video’s en fotografie tot podcasts en meer. Want de content van nu moet sexy zijn en de aandacht trekken.

Red.png
AWE-mag-mockup+4.jpg
 

ARE WE EUROPE

Are We Europe (AWE) doet verslag van de veelal verwaarloosde en altijd veranderende staat van de Europese identiteit door gemotiveerde, ambitieuze Europese journalisten te empoweren om dit onderwerp te onderzoeken.

Als inwoners van Europa worden wij geconfronteerd met de Europese Unie als financieel, politiek en besturend lichaam. Alhoewel we profiteren van de verdwijnende landsgrenzen, lijkt het erop dat we ons amper verenigd voelen in deze verbintenis. Of is dit wel het geval? Om deze vraag te beantwoorden, benadert AWE haar vanuit persoonlijk perspectief. Door jonge Europeanen de kans te geven om hun verhaal te vertellen, werpt AWE licht op want ons verbindt en onderscheidt. Zo neemt het ons mee op een continue verkenning van wat het betekent om Europees te zijn.

Deze benadering geeft AWE de mogelijkheid om de vaak negatieve en politiek gekleurde berichten over Europa tegen te spreken en de wereld te voorzien van diepgaande, multimedia-aangedreven, persoonlijke journalistiek rond het onderwerp van de EU. Volgens vaste thema’s worden ambitieuze journalisten gestimuleerd om te creëren, samen te werken en deel uit te maken van de AWE-community, met daarbij de hoop dat zij uiteindelijk hun vleugels uitslaan en AWE’s overtuigingen met zich meenemen naar andere nieuwsmedia.

ODB Brand Communication Agency

Dus, waar het op neerkomt is dit: wij zijn ervoor gemaakt om dit te doen. We kennen niets anders dan compleet geobsedeerd te zijn door merken. Hoe ze gebouwd worden, hoe ze inwerken op hun publiek (en andersom). Wij vinden dat content het contactmoment moet zijn dat een unieke emotie teweegbrengt, iets dat je laat denken of bewegen.

We houden niet van onenightstands.
Nee, we zouden liever een langdurige relatie met je opbouwen.

Wij zien onszelf als een merk of organisaties creatieve partner in crime. In harde tijden, zware tijden - wij zijn er.

 
02.jpg
03.jpg
01.jpg
04.jpg
AWE-book-1.jpg
foto Kiesmannen.jpg

Wij zijn
Liveshows

Het Nederlandse trio De Kiesmannen geeft boeiende liveshows met een mix van feiten, video’s, theater, comedy en andere uitingsvormen.

Red.png
 

De Kiesmannen zijn drie politieke performers. Hun missie is om jonge mensen aan te moedigen en te mobiliseren om te stemmen. Hoe doen zij dit? Middels verkiezingsshows die rijk aan inhoud, verfrissend in stijl en superinteractief zijn. Met kleur en zonder zeur informeren ze jonge mensen over politieke en sociale kwesties. Zo zetten ze zich in tegen onwetendheid en onverschilligheid.

Eerder organiseerden De Kiesmannen uitverkochte verkiezingsshows in Pakhuis de Zwijger, Paradiso Amsterdam en de Stadsschouwburg in Groningen.

 
Screenshot 2018-09-27 at 14.21.49.png
Screenshot 2018-09-27 at 14.22.26.png
Screenshot 2018-09-27 at 14.22.52.png