Doe mee

De campagne heeft partners nodig die helpen de centrale boodschap om te gaan stemmen, op hun manier door te geven aan hun eigen jongerendoelgroep. Zo bereikt de campagne zo veel mogelijk jongeren met diverse achtergronden en interesses. 

What’s in it for partners?

Aangesloten partners worden meegenomen in alle communicatie en krijgen toegang tot een groot netwerk van organisaties en personen met dezelfde doelen en intenties. Via de campagne en de hashtag #ProveThemWrong krijgen partnerorganisaties meer naamsbekendheid onder een jonge, diverse doelgroep en vermenigvuldigen zij samen de kans op succes. 

Verder krijgen partners toegang tot de #ProveThemWrong-branding, inclusief een online toolkit met onder andere op partners afgestemde campagneposters. Het logo van elke partnerorganisatie wordt zowel op de website als in de sign-off van de campagnevideo’s vertoond.

En tot slot natuurlijk het allerbelangrijkste: door mee te doen aan #ProveThemWrong staan partners aan de right side of history.

Help us #ProveThemWrong!

 

graag het formulier hieronder invullen

Naam *
Naam
 
 
 

Toolkit

Speciaal voor (toekomstige) partners heeft #ProveThemWrong een toolkit ontwikkeld. Hierin vind je onder andere de logo’s, het volledige campagneplan en het manifest.

Download de toolkit hier.

 
 

Events

Via deze link vind je alle bij #ProveThemWrong aangesloten evenementen.