Jongeren boeit niets wat - toch?

cs-mupi-3_0-3.jpg
millennials.jpg

Prove Them
Wrong

Ze zeggen dat jongeren ongeïnteresseerd zijn, niet betrokken, lui. Dat we geen actie ondernemen, niet protesteren, geen campagne voeren. Dat we niet meedoen aan de maatschappij. En dat we niet stemmen.

Wij zijn een collectief van organisaties dat jullie uitnodigt om het tegendeel te bewijzen. Laten we de pessimisten, de bevooroordeelden, de generatiecritici en de hokjesdenkers laten zien dat we wél handelen, dat we wél onderdeel van onze samenleving willen zijn.

Let’s prove them wrong together.

color-4.png
prove-them-wrong.jpg
 

De naam van de beweging, Prove Them Wrong, is een keiharde oproep aan jongeren om zich uit te spreken tegen de stereotypering van hun generatie. Zij worden beschuldigd van inherente politieke ‘luiheid’ - niet weten wat de EU is of doet, de Europese geschiedenis niet kennen of zichzelf geen Europeaan (willen) noemen en voelen. Het is een aansporing om te laten zien wat zij wél doen - wat hen wél raakt.

Via de overkoepelende branding en hashtag #provethemwrong nodigen wij iedereen uit om content te maken rond Europese thema’s. Prove Them Wrong is een lobby die belangen overstijgt en zowel (partner)organisaties als individuen theoretische en praktische handvatten aanreikt. Zo activeren wij anderen om na te denken over hun Europa.

 
Full-Slide.jpg
Full-Slide2.jpg
 

Doe mee

Wij zijn op zoek naar partners / organisaties / merken / individuen / fondsen om zich bij ons decentrale en horizontale collectief aan te sluiten, zodat we onze krachten kunnen bundelen in de aanloop naar de Europese verkiezingen in mei 2019. Neem hieronder contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

graag het formulier hieronder invullen

Naam *
Naam