JSN.jpg
millennials.jpg

Wij jongeren zouden niet betrokken zijn. Ons niet druk maken over onze toekomst. Niet stemmen.

Maar we maken ons wél druk. Over klimaatverandering. Over migratie. Over inclusiviteit. Dit zijn de thema’s van de toekomst, waar wij ons als jonge generatie over uit moeten spreken. Thema’s waar op Europees niveau over beslist wordt.

Wij moeten straks leven met de keuzes van nu. En dus moeten we gebruik maken van onze inspraak in die keuzes. De simpelste manier waarop dat kan, is door te stemmen.

Daarom zeggen wij: #ProveThemWrong. Laten we bewijzen dat we wél betrokken zijn – dat we onze toekomst zelf willen bepalen.

Op 23 mei 2019 zijn de Europese verkiezingen. Maar jongeren stemmen niet.

#ProveThemWrong

CHECKED-BACK.jpg

Wat is #ProveThemWrong?

In mei 2019 kiest Europa. Alle inwoners van de EU kunnen dan stemmen tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement. De kans is echter groot dat een groot deel van de Europese burgers zijn stemrecht niet zal gebruiken.

#ProveThemWrong is een activatiecampagne met als doel om jongeren naar de stembus te krijgen tijdens deze verkiezingen. De naam van de campagne is een keiharde oproep aan jongeren om te bewijzen dat zij wel degelijk betrokken zijn bij hun toekomst; dat zij wél stemmen.

 
01.gif
03.gif
02.gif
 

Doe mee

De campagne heeft partners nodig die helpen de centrale boodschap om te gaan stemmen, op hun manier door te geven aan hun eigen jongerendoelgroep. Zo bereikt de campagne zo veel mogelijk jongeren met diverse achtergronden en interesses. 

What’s in it for partners?

Aangesloten partners worden meegenomen in alle communicatie en krijgen toegang tot een groot netwerk van organisaties en personen met dezelfde doelen en intenties. Via de campagne en de hashtag #ProveThemWrong krijgen partnerorganisaties meer naamsbekendheid onder een jonge, diverse doelgroep en vermenigvuldigen zij samen de kans op succes. 

Verder krijgen partners toegang tot de #ProveThemWrong-branding, inclusief een online toolkit met onder andere op partners afgestemde campagneposters. Het logo van elke partnerorganisatie wordt zowel op de website als in de sign-off van de campagnevideo’s vertoond.

En tot slot natuurlijk het allerbelangrijkste: door mee te doen aan #ProveThemWrong staan partners aan de right side of history.

Help us #ProveThemWrong!

 

graag het formulier hieronder invullen

Naam *
Naam
 
 

Speciaal voor (toekomstige) partners heeft #ProveThemWrong een toolkit ontwikkeld. Die vind je hier.

Bij #ProveThemWrong aangesloten partners zijn:

 

#ProveThemWrong wordt mede gefinancierd door:

Doneer

Wil jij (of je oma, docent of buurman) geen partner worden, maar #ProveThemWrong toch helpen? Doneer dan een bedrag naar keuze via de QR-code van Tikkie hiernaast. Daarmee kan de campagne zich nog verder verspreiden en zo meer jonge stemmers bereiken. Alvast bedankt!

qr-code.png