Back to All Events

Festival 'Ben jij Europa de Baas?!'

  • TivoliVredenburg Vredenburgkade 11 3511 WC Utrecht Nederland (map)

Over een half jaar zijn de Europese Verkiezingen. Vorige keer kwamen maar heel weinig jongeren stemmen. Gelukkig staan een heleboel jongerenorganisaties te trappelen om jongeren naar de stembus te krijgen. Voor een bepaalde partij, hun ideaal of gewoon omdat ze willen dat de stem van jongeren gehoord wordt.

Daarom een avond vol debat, inspiratie, ontmoeten van andere jongeren, Duitse karaoke en muziek. Met tips hoe je een project aanpakt, wat werkt en een prijs voor het beste idee.

Tijdens het jongerenevent 'Ben jij Europa de Baas?!' mag jij vertellen waar Europa echt over moet gaan. En dat niet alleen. Als jij dat op aantrekkelijke manier weet te vertellen en jij komt met het beste idee om first-voters en andere jongeren naar de stembus te trekken, maak je kans op een prijs om jouw plan te realiseren.

Tickets te koop via https://www.eventbrite.com/e/festival-ben-jij-europa-de-baas-tickets-51473586884.

Earlier Event: November 20
Partnermeet-up 2
Later Event: December 7
Europa voor jou - Jongerendebat